Webwinkels en Webshops

Wilt u een origineel naambordje bij de deur hangen?

Vorige week hield ik een grote schoonmaak, je weet wel zo’n schoonmaak waarbij je echt heel het huis schoonmaakt en niet alleen maar oppervlakkig. Niemand helpt ooit mee in het gezien, dat heb je met twee pubers en een man die altijd werkt, dus ik moest het maar zelf doen. Ik ging naar buiten om ons naambordje te schoon te maken van het huis, klinkt gek maar dat is een beetje mijn traditie, daar begin ik altijd wanneer ik aan de grote schoonmaak ga. Ik keek naar het naambordje en het enige wat ik zag was roest, maar dan ook echt veel roest, zodanig dat je onze namen er bijna niet meer op zag staan. Ik probeerde ons naambordje schoon te maken met een tandenborstel, maar na een tijdje… Je raadt het al m’n pols begon pijn te doen. Ik was moe dus ging naar binnen en besloot om maar online een naambordje te bestellen, dan was ik sneller klaar. Uiteindelijk had ik een goede website gevonden. De website heet naambordjeswinkel.nl . Het is zo’n goede winkel en geloof me dat zeg ik niet snel! Ze verkopen daar verschillende naambordjes; ik zag leisteen naambordjes, blauw steen naambordjes en glazen naambordjes. En nog veel meer! Maar dat zocht ik allemaal niet. Een poosje later zag ik wat ik nodig had. RVS naambordjes en dat had ik wel nodig. het zou binnen 2/3 werkdagen geleverd worden. Ze verkopen ook huisnummers, deurbellen en kadobonnen, en iets bijzonders: eerste steen. Waarop dan staat dat die en die de eerste steen van bijvoorbeeld een huis hebben gelegd, best wel bijzonder al zeg ik het zelf. Er is ook een mogelijkheid om het naambordje te personaliseren via een module. U kunt veilig achteraf betalen nadat u het product heeft ontvangen/is gemonteerd, iets dat ze ook voor u kunnen doen. De prijzen liggen vanaf de 30 euro naar boven, hoe chiquer hoe duurder natuurlijk. Mensen geven een 10 uit 10 of een cijfer daar in de buurt dus dat is ook mooi.

Een naambordje op uw eigen manier

Dat vind ik mooi, dat u uw eigen naambordje kan samenstellen en personaliseren. Dat geeft een fijn gevoel en het staat zo leuk naast uw voordeur. Ons naambordje hangt en hij hangt, hij is prachtig en zoveel mooier als de vorige. Het bedrijf is goed bereikbaar via de telefoon en de mail. En ze reageren netjes en snel als ik zo mag zeggen.

Ook een leuk naambordje kopen?

Ga dan naar snel naar deze leuke website, omdat:

  • Een mooi naambordje het visitekaartje van uw woning is.
  • De naambordjes een mooie prijs hebben en een goede kwaliteit.
  • Er een grote keuze is uit de verschillende naambordjes.

U heeft niet elke dag een nieuw naambordje nodig dus dan is het goed om uzelf te laten informeren. En eerst goed rond te kijken voor dat u een keuze maakt uiteraard. De website is voorzien van alle informatie die u nodig heeft om tot die goede keuze te komen en een mooi naambordje te bestellen. Bekijk het aanbod daarom vandaag nog even. 

Similar Posts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *