Webwinkels en Webshops

Wat is de beste plek wanneer u mooie canvas tassen bedrukken wilt laten?

Ik heb een klein winkeltje in een winkelcentrum en een online webshop waar ik kleren verkoop. Ik wil graag meer bezig zijn met het milieu omdat de wereld zo erg achteruitgaat. Als een klant bij mij wat kocht verpakte ik dit altijd in een plastic tas. Ik wilde daar graag verandering in dus had ik papieren tasjes ingekocht om te kijken wat de klanten ervan vonden. Conclusie ze vonden het niet fijn omdat het snel kan breken als je veel kleren erin hebt. Toen zat ik met het probleem wat ga ik dan voor tasjes inkopen dat milieuvriendelijk is? Ik had het er met een klant over en die vertelde me dat je ook nog canvas tassen kan laten bedrukken via de site greengiving.nl. Heel dankbaar dat ze mij dit heeft verteld dus besloot een kijkje voor mezelf te nemen. Als je het term canvas tassen bedrukken intypt krijg je veel verschillende soorten canvas tassen. Ik was al gelijk onder de indruk omdat dit natuurlijk milieuvriendelijk is, in de beschrijving van de tassen staat ook een blokbodem heeft waardoor hij extra stevig is, de tas stevige lange hengels heeft en dat je het daarom heel lang kan hergebruiken. Ik heb natuurlijk gelijk canvas tassen laten bedrukken want ik had ze ook z.s.m. nodig. De canvas tas die ik heb gekozen heeft een draagvermogen van 15 kg, is 48 x 36 x 11 groot en ik heb er gelijk 250 besteld. Op de site werd aangegeven dat de canvas tassen binnen een week geleverd worden wat echt supersnel is voor producten die gepersonaliseerd worden. Je hebt ook de keus om een sample canvas tassen te bedrukken en daarvan een sample te kunnen krijgen voor €10 maar ik geloofde erin dat ze in 1 keer perfect zouden zijn. Na een week kreeg ik de canvas tassen binnen en ze zijn precies als hoe ik verwacht had en nog beter, de klanten zijn zeer tevreden en blij dat het milieuvriendelijk is. Ik ben zeker blij dat ik canvas tassen kan bedrukken via deze site dus vanaf nu ga ik elke maand hierbij bestellen.

Ik raad u deze site aan waar u canvas tassen kunt laten bedrukken

Een hele nette en milieuvriendelijke site met goede kwaliteit producten. Een hele snelle levering van een week, voor een spoedlevering kunt u contact opnemen. Hier uw canvas tassen bedrukken is een goede investering voor uw bedrijf en milieuvriendelijk. U kunt ze goed bereiken via de telefoon, WhatsApp, chatsessie en via de mail dus de service is ook heel sterk.

Neem een een kijkje op deze site

Ik ben echt blij dat mijn klant deze site mij had aangeraden, ik canvas tassen kan bedrukken elke maand voor nieuwe voorraad. Dus ik zou u deze site aanraden omdat:

  • U een snelle levering mag verwachten
  • U milieuvriendelijke producten krijgt
  • U een product kan kopen van goede kwaliteit

Als u geïnteresseerd bent raad ik u aan om de website te bezoeken greengiving.nl. U zult zien dat u hier een heel ruim aanbod kunt vinden en dat de prijzen heel gunstig zijn. Een aanrader dus!

Similar Posts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *