Webwinkels en Webshops

Kleine broertjes worden groot

Over een paar dagen wordt mijn broertje 21 jaar oud. Het is zo snel gegaan en hij is van plan om volgende maand uit huis te gaan. Ik wil daarom iets speciaals voor hem organiseren, zodat hij hopelijk vaak langskomt om te eten bij zijn ouderlijk huis. Als je 21 wordt mag dat wel grootst gevierd worden. Vaak gebeurt dat door middel van een diner met een thema waarbij groots uitgepakt wordt door zowel de gastvrouw (in dit geval ik) als door de gasten. De jarige zal een 3- of 4- gangen diner voorgeschoteld krijgen die wij als familie voor hem en zijn vrienden zullen voorbereiden. Tijd om de voorbereidingen te treffen en ik heb al een super goed idee voor mijn broer zijn cadeau.

Fantastisch cadeau

Het staat al een tijdje op zijn verlanglijstje, een Lumiere trainingspak. Hij is helemaal weg van het merk Lumi3re. Het zit ontzettend lekker en ik moet bekennen dat voorheen ik wel eens een pak van hem heb geleend. Ideaal voor het sporten of gewoon een chill avond op de bank. Het moment dat ik zijn cadeau ga overhandigen is hij precies 21 jaar geworden. Mijn ouders hebben een uitzet voor hem gekocht. Zo kan hij gemakkelijk de volgende maand uit huis met zijn vrienden.

Het diner

Het is geen gebruikelijk diner, maar met allemaal verassingen en overheerlijke gerechten. Het is de bedoeling dat elke keer tussen een gerecht we een vragenrondje doen met de meest hilarische en pittige vragen. Naast het thema wat zwart wit is, heb ik ook een menukaart opgesteld die gelinkt is aan het thema. Ook de decoratie van het diner heb ik erop aangepast. Zo hebben we allemaal zwarte en witte ballonnen opgeblazen en is het tafelkleed wit en zijn de borden zwart. Het ziet er gelikt uit. Door dat ik mijn broer zijn vriendengroep goed ken, kon ik gemakkelijk een gastenlijst opstellen. Daarvoor heb ik een uitnodiging via de post verstuurd. Dit leek mij wel zo leuk. Bij een 21 diner is het gebruikelijk dat de ouders het diner verzorgen. Gelukkig heeft mijn vader een eigen horecazaak, dus hij vond het een fantastisch idee om te gaan koken. Uiteindelijk zijn het zes gerechten geworden. Iedereen heeft hartstikke goed gegeten en mijn broer was super blij met zijn trainingspak. Als kers op de taart sloten we het diner af met een goed potje beerpong. Die mannen waren steengoed! Het feestje komt tot een eind en het is meer dan geslaagd.

Similar Posts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *